Køkken- og restaurantchef går fra Marina Fiskebæk

3. oktober 2013 Erhverv

Køkken- og restaurantchef på Marina Fiskenæs i Gråsten har efter kun et halvt år sagt sit job op og er nu sygemeldt. En arbejdsuge på mellem 50-60 timer var mere, end Morten Hvid kunne holde til. Det skriver Fagbladet 3F.

– Jeg har været i branchen i 20 år, men jeg har aldrig nogensinde været udsat for lignende arbejdsforhold, som der er på Marina Fiskenæs, siger 41-årige Morten Hvid til 3F.

Han har aldrig har fået en krone i overarbejdsbetaling, fordi der i hans kontrakt står, at alt arbejde ud over de 37 timer er vederlagsfrit. Lønnen lå på cirka 20.000 kroner eksklusiv pension.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fagbladet 3F har tidligere talt med og skrevet om fire unge mennesker, der, mens de var under 18 år, serverede alkohol, havde mange lange vagter og arbejdede alene sent om aftenen på Marina Fiskenæs. Morten Hvid bekræfter de unges historie.

Fagbladet 3F har i flere omgange forsøgt at komme i kontakt med ejeren af Marina Fiskenæs, Martin Iversen og direktøren Sandi Müller. De har ikke svaret på henvendelserne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Risiko for skybrud mandag morgen og formiddag

27. juni 2022 Samfund

I det sønderjyske er de første lyn også blevet registreret – og det første skybrud kan være lige på trapperne, skriver TVs Vejret. Et lavtryk med tilhørende koldfront ligger på tværs af landet og giver i de tidlige morgentimer kraftige regnbyger i det jyske. Det giver risiko for kraftige tordenbyger, der kan være med skybrud. […]

Læs mere...