Kom i god tid når du skal se Den Kongelige Sommerballet

27. maj 2022 Kultur
Den Kongelige Sommerballet. Foto: Ole Kæhler
Den Kongelige Sommerballet. Foto: Ole Kæhler

Flere tusind besøgende forventes at indtage Augustenborg Pinsemandag 6. juni, når Den kongelige Sommerballet skyder dette års turné i gang i Augustenborg Slotspark klokken 19.

Arrangørerne opfordrer vanen tro folk til at komme i god tid. Ligeledes opfordrer de lokalbefolkningen til at komme på cykel eller til fods, fordi man forventer pres på de ellers mange parkeringspladser på Palævej og Prins Emils Vej. Alternativt kan man ty til parkeringspladsen ved Augustenborg-Hallerne.

Lige som tidligere år opfordrer arrangørerne publikum til at medbringe picnickurve og hygge inden forestillingens start. Danserne varmer op på scenen fra klokken cirka 17.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Området tættest på scenen er udlagt som tæppe-zone og forbeholdt de mennesker, der sidder på græsset. Bag det område er der plads til dem, der kommer med egne stole og campingborde. I hele området er der forbud mod engangsgrill og åben ild, skriver arrangørerne.

Kommer man i god tid, kan man passende nyde en gåtur i skoven og aflægge et besøg på de lokale kunstudstillinger, der i dagens anledning holder ekstraordinært længe åbent. Augustiana Kunsthal og Skulpturpark holder denne dag åbent til klokken 18, men Augustenborg_Project først lukker klokken 19.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er fri adgang til balletforestillingen, og alle er velkomne. Den Kongelige Ballet understreger, at forestillingen bliver aflyst i tilfælde af regn, og at beslutningen om aflysning eller gennemførelse kan ske helt frem til forestillingsstart, hvis vejret er tvivlsomt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...