Kom i julestemning på Det Gamle Rådhus’ julemarked

4. december 2019 Erhverv

Der er garanti for sød julestemning i Gråsten, når turister og lokale inviteres til julemarked på byens gamle rådhus søndag den 8. december kl. 11-15. Alle er velkomne, og der er gratis entré for både store og små.

Julen er en af årets hyggeligste tider på DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten, hvor bl.a. børnejulefrokoster for byens børnehaver har været en fast tradition siden begyndelsen. Sidste år blev der afholdt julemarked for første gang, og det blev en kæmpe succes. Julemarkedet gentages derfor i år, så DET GAMLE RÅDHUS igen bliver fyldt med hyggelige julestande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kig på søde julestande 

På julemarkedet vil udstillere fra nær og fjern fremvise og sælge deres flotte håndarbejde. Der vil være nisser, juledekorationer og hjemmelavede julegaver – her er der garanti for god julestemning og spændende ny inspiration, skriver Det Gamle Rådhus.

I restauranten kan du få stillet sulten med en lækker flæskesteg med rødkål, kartofler og sovs. Er det blot til den lille sult, har vi selvfølgelig også varme æbleskiver og gløgg – en rigtig juleklassiker. Der vil desuden være gratis saftevand og popcorn til alle børn. Ønsker du at spise middag i restauranten, er det en god idé at bestille bord på forhånd, da vi forventer mange besøgende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hyggelig dag i julens tegn

Forpagter af restauranten og selskabslokalerne på DET GAMLE RÅDHUS, Jan Bansø, håber på, at der vil være lige så stor opbakning til julemarkedet i år.

”Vi håber, at rigtig mange lokale beboere, turister og andre juleinteresserede, vil tage familie og venner i hånden og komme forbi DET GAMLE RÅDHUS til en hyggelig dag i julens tegn. Vi glæder os til, at vores gamle rådhus skal emme af julestemning den 8. december”

Hvis du klikker HER på LINKET kan du se billeder fra sidste års julemarked.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk