Kom med til 1. spadestik i Den Kongelige Køkkenhave

15. november 2019 Erhverv

Sønderborg Kommune og Slots- og Kulturstyrelsen inviterer nu alle interesserede til 1. spadestik i Den Kongelige Køkkenhave ved Graasten Slot. Arrangementet finder sted onsdag den 20. november kl. 14.00.

På Graasten Slot har der i foråret og den varme sommer været hektisk aktivitet, hvor den gamle køkkenhave blev pløjet op og genopført med snorlige bede, flotte espalierer af æbletræer og optimale forhold for produktion af frugter, grøntsager og urter, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er tiden kommet, hvor Slots- og Kulturstyrelsen kan tage fat på at bygge Paradehuset, der skal huse myrter, citrustræer og figentræer, når kulden sætter ind, og ‘Vinterhaven’, hvor man kan spise frokost eller holde arrangementer.

Der skal også opføres en ny personalebygning, hvor der er plads til havens gartnere og de mange nye medarbejdere fra Sønderborg Kommunes socialpsykiatriske tilbud, Væksthuset.

Foto: Thomas Rahbæk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Post- og pakkebutikken i Borgen lukket fra søndag

18. maj 2022 Erhverv

Søndag den 22. maj er sidste åbningsdag i post- og pakkebutikken Borgen Welcome, i Borgen Shopping. ”Vi har igennem de snart fire år, som postbutikken har været drevet i centret, set en tendens i kundernes ønsker til modtagelse af pakker, som er gået i retning af, at man ønsker, at pakken kan leveres på en […]

Læs mere...