Kom med til arrangement for pårørende til en rusmiddelbruger

Arrangementets hovedtaler er Marie Brixtofte (pressefoto)
Arrangementets hovedtaler er Marie Brixtofte (pressefoto)
22. maj 2024 Samfund Skrevet af: Redaktion

I et samarbejde mellem Misbrugscentret, Lænken, Anonyme Alkoholikere, Narcotics Anonymous, TUBA og Hjælp til Selvhjælp, inviteres pårørende i Sønderborg Kommune til en oplysende dag om rusmidlers påvirkning på nære relationer og de hjælpetilbud, der findes i lokalområdet. Det skriver Sønderborg Kommune.

Arrangementet finder sted i morgen, torsdag, klokken 14:00-20:00, i den store sal på misbrugscenter Sønderborg som ligger i det tidligere bibliotek på Kongevej 19.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet vil byde på en række oplæg fra forskellige perspektiver herunder to personlige fortællinger fra Lænkens Ungeambassadører, som også vil fortælle om hvordan man kan blive en del af dem.

Derudover vil en lokal indbygger fra Sønderborg også dele sin personlige rejse ud af rusmiddelbrug, med indsigter fra en søsters perspektiv. Arrangementets hovedtaler er Marie Brixtofte som holder et to-timers oplæg, hvor hun deler sin bevægende historie om livet i en familie præget af rusmiddelproblemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover de oplæg vil TUBA præsentere viden og fakta om emnet, og deltagerne vil have mulighed for at besøge stande, hvor medarrangørerne vil informere om deres tilbud og stå til rådighed for at besvare spørgsmål.

Du kan læse mere om arrangementet her.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...