Kom med til genforeningskoncert på Rønhaveplads

18. maj 2021 GF2020
Foto: Steffan Grarup og Jesper Hindø giver koncert
Foto: Steffan Grarup og Jesper Hindø giver koncert

På lørdag kan du komme til udendørs koncert med Steffan Grarup og Jesper Hindø, som spiller en times koncert på Rønhaveplads lørdag den 22. maj 2021 klokken 13.

Steffan Grarup er pianist og Jesper Hindø er kontrabassist, og de spiller et blandet repertoire med dels nogle numre fra deres kirkerepertoire og nogle gode danske sange, der suppleres med nogle gamle råsvingende slagere.

Arrangementet er en del af Sønderborg Kommunes fyrtårnsprojekt Sønderborg Spejlinger 2020 – og skulle oprindelig have været et fællessangsarrangement, men pga. covid-19 har vi måttet ændre det til en koncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ønsker at deltage i koncerten, kræver det tilmelding og Coronapas. Gratis billetter fås her, men du kan også nyde musikken hjemme foran skærmen, da SønderborgNYT TV sender koncerten direkte.

Koncerten er støttet af FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
13. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Inviterede gæster til reception på Kongeskibet

13. juni 2021 Kultur

Søndag aften gik Dronningen ombord på Kongeskibet, hvor hun var vært ved en reception i anledningen af Genforeningen 2020. Efter Dronningen var kommet ombord, begyndte de inviterede gæster at ankomme til Slotskajen og da alle var mødt, blev de sendt ombord. De inviterede gæster er: Præsidieformand og borgmester i Aabenraa Thomas Andresen og fru Vivian […]

Læs mere...