Kom med til motionsfodbold – Fodbold for Hjertet

21. september 2022 Samfund
Pressefoto
Pressefoto

Fodbold for Hjertet er motionsfodbold med dokumenteret effekt på sundheden for danskere med hjerte-kar-sygdomme, diabetes, andre livsstilssygdomme. Holdet henvender sig dog også til dig der har lyst til at bevæge dig som forebyggende indsats.

Du kan møde op ved banerne ved SFS-hallen og prøve motionsfodbold torsdag den 29. september kl. 17:00. Sønderborg Boldklub inviterer til Åben Træning på motionsholdet ’Fodbold for Hjertet’, hvor du uafhængig af alder, køn, form og fodbolderfaring kan blive en del af et fællesskab, hvor det vigtigste er, at vi er sammen, har det sjovt og får sved på panden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbent hus træningen starter ud med en times træning, hvorefter Sønderborg Boldklub byder på ’3. halvleg’ som er aftensmad og hyggeligt samvær og snak.

Du behøver ikke at have spillet fodbold før. Du behøver heller ikke fodboldstøvler og fodboldtøj. Det eneste du skal gøre, er bare at møde op

“For mig som træner er det vigtigste, at man som deltager på Fodbold for Hjertet holdet i Sønderborg Boldklub, oplever at vi er fælles om tingene og man er en del af holdet og fællesskabet”, siger Bo Mortensen, der er er tovholder på ’Hjerteholdet’.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi skal ha’ det sjovt, vi skal ha pulsen op i gear og vi skal hygge os sammen, det er de ting jeg som træner fokuser meget på. Det er vigtigt at man som deltager oplever at der vises de hensyn som den enkelte har behov for, og her er vi anderledes end et alm fodboldhold, der er tid til at snakke, tid til at fortælle gode og sjove historier og der er altid plads til at man kan tage en puster”, siger træneren.

Der er nogen der har en ok kondi når de kommer, der er andre der ingen kondi har. Der er nogen der har spillet fodbold i mange år, men måske for nogle år siden, der er andre der aldrig, har spillet fodbold.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Men fælles for alle er at vi alle har et behov for at få rørt os og for at få humøret op og begge dele får man hos os. Vi har plads til alle fra 18 år og op, den ældste er 78 år”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...