Kom og få en klimasamtale med din nabo

24. april 2019 Samfund

Den 26. og 27. april  holder Sønderborg Kommune Festival for Verdensmålene og i den forbindelse kan du komme og tage en klimasamtale i ProjectZeros telt i Apotekerhaven.

Formålet med klimasamtalen er at få en god samtale, hvor alle kommer til orde og lytter til hinanden og det gælder ikke om at få ret, men om at man igennem meningsudvekslinger om bekymringer, ideer og håb kan blive klogere.

Emnet for samtalen er ’Hvad vil vi gøre?´ og det handler om action og at den enkelte påtager sig at gøre noget for klimaet.

Artiklen fortsætter under annoncen

En klimasamtale er med andre borgere fra Sønderborg-området, hvor alle kan inspirere hinanden og dele ideer og holdninger.

Det oplyser ProjectZero på deres hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 REGIONALT, Samfund

Sundhed: Regionsrådet godkendte ny akutplan

6. december 2021 REGIONALT

Bedre kobling mellem lægevagten og sygehusene, når patienter har brug for akuthjælp, og tættere samarbejde mellem sygehusene, psykiatrien og kommunerne. Det er nogle af hovedpunkterne i den nye akutplan, regionsrådet satte i værk i forbindelse med budgetforliget i 2020. Den nye akutplan, som blev godkendt i regionsrådet i sidste uge, indeholder 32 indsatser, som alle […]

Læs mere...