Kom og hjælp med at redde Keddes Værtshus!

13. januar 2023 Kultur
Teatergruppen Den Blinde Vej. Pressefoto
Teatergruppen Den Blinde Vej. Pressefoto

Teatergruppen Den Blinde vej er blevet hyret til at redde Keddes Værtshus, et af de gamle brune, som har lidt under coronaen. Stamgæsterne er lidt betænkelige ved det arrangement.

Kom og oplev hvordan dette eksperiment spænder af med musik, spas, sømænd og lange tasker.

Keddes Værtshus har åbent fredag den 27. januar, lørdag den 28.januar, onsdag den 1. februar, fredag den 3. februar, lørdag den 4. februar og onsdag den 8. februar – alle dage kl. 19,30

Kom og nyd en bajer eller et glas vin mens i oplever, hvordan teatergruppen forsøger at redde Keddes Værtshus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teatergruppen Den blinde vej består af: Pia Nielsen, Carsten Nygaard, Christian Andersen, Dorthe Fjeldgaard, Jens Jørgensen, der, sammen med deres orkester, gør alt for at redde Keddes Værtshus.

Bestil plads på lilleteater.dk eller 74 65 37 67, hvis du vil være med til at redde Keddes Værtshus – det koster kun 90,00 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...