Kom og hør hvordan det er at træne op til og også løbe et marathonløb

11. august 2022 Kultur
Roger Buch og Søren Boy Skjold. Pressefoto
Roger Buch og Søren Boy Skjold. Pressefoto

På biblioteket i Nordborg kan du mandag 16:30 høre Roger Buch og Søren Boy Skjold fortælle om de dragende og fascinerende 42,195 kilometer, som er længden på et maratonløb.

Alle, som løber maraton eller som tænker på at give sig i kast med den ultimative løbetest, vil være i godt selskab denne eftermiddag, skriver biblioteket.

Roger Buch og Søren Boy Skjold har udgivet bogen ‘Et helvedes løb – prøv det!’

Her fortæller 10 maratonløbere, hver deres meget forskellige historier, om maratonløbet med vægt på bl.a. motivation og træning. Mellem de personlige beretninger er en række mere faktabaserede artikler om emner, som det rigtige udstyr, træningsplaner, træningsmetoder og valg af det rigtige løb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Roger Buch og Søren Boy Skjold er begge passionerede maratonløbere og de arbejder på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Du finder en billet til foredraget på bibliotekets hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...