Kom og hør hvordan det er at træne op til og også løbe et marathonløb

Roger Buch og Søren Boy Skjold. Pressefoto
Roger Buch og Søren Boy Skjold. Pressefoto
11. august 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På biblioteket i Nordborg kan du mandag 16:30 høre Roger Buch og Søren Boy Skjold fortælle om de dragende og fascinerende 42,195 kilometer, som er længden på et maratonløb.

Alle, som løber maraton eller som tænker på at give sig i kast med den ultimative løbetest, vil være i godt selskab denne eftermiddag, skriver biblioteket.

Roger Buch og Søren Boy Skjold har udgivet bogen ‘Et helvedes løb – prøv det!’

Her fortæller 10 maratonløbere, hver deres meget forskellige historier, om maratonløbet med vægt på bl.a. motivation og træning. Mellem de personlige beretninger er en række mere faktabaserede artikler om emner, som det rigtige udstyr, træningsplaner, træningsmetoder og valg af det rigtige løb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Roger Buch og Søren Boy Skjold er begge passionerede maratonløbere og de arbejder på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Du finder en billet til foredraget på bibliotekets hjemmeside.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...