Kom og hør om forundersøgelsen af en fast forbindelse mellem Als og Fyn

24. maj 2023 Augustenborg

Sund & Bælt og Vejdirektoratet inviterer til borgermøde i Sønderborg og emnet på mødet er forundersøgelsen af en fast forbindelse mellem Als og Fyn.

På borgermøderne kan man høre om status på den igangværende forundersøgelse af en fast forbindelse. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og gå i dialog med Sund & Bælt og Vejdirektoratet, der gennemfører forundersøgelsen frem mod udgangen af 2024, skriver ALS-FYN Forbindelsen.

Borgermødet vil finde sted den 14. juni fra kl. 19.00 til 21.00 i MultiKulturhuset i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om forundersøgelsen

Forundersøgelsen har til formål at tilvejebringe et bedre grundlag for en politisk drøftelse og eventuelt en principbeslutning om projektets videre forløb. Forundersøgelsen gennemføres over tre år frem mod udgangen af 2024. Opgaven er at se nærmere på forskellige linjeføringer, tekniske løsninger og miljømæssige konsekvenser og hensyn. Det er en målsætning, at en fast forbindelse mellem Als og Fyn skal være til gavn for flest mulige brugere, være økonomisk sammenhængende og give størst mulige tidsbesparelser for rejsende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du med?

Alle er velkomne, men af pladshensyn vil vi bede dig om at tilmelde dig på als-fyn.dk senest tre dage før mødet. Det vil sige, tilmeldingsfristen er den 11. juni.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...