Kom og hør Thomas Ulrik Larsen fortælle om Paul McCartney

2. marts 2022 Kultur

Sir Paul McCartney står som en af de største melodimagere i anden halvdel af det 20. århundrede. På biblioteket i Sønderborg kan du fredag klokken 19 komme til et koncertforedrag med Thomas Ulrik Larsen om netop Paul McCartney.

Som medstifter af The Beatles forenede Paul McCartney to figurer, som hidtil havde været adskilt i popmusikken, nemlig sangskriveren og den optrædende musiker, skriver biblioteket.

Han var primus motor på de to 1967-udgivelser fra The Beatles, nemlig ‘Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band’ og ‘Magical Mystery Tour’. Paul McCartneys image som poppens pæne dreng er højst den halve sandhed. Han har talt indirekte igennem sin musik om racehad, fordomme og det opdelte Irlands problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som supplement til historien om McCartney fortolker Thomas Ulrik Larsen selv otte McCartney-kompositioner.

Thomas Ulrik Larsen 1971, er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han var i mange år musikskribent for blandt andre Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Derudover er Thomas Ulrik Larsen musikskolelærer, guitarist og sangskriver med fire albumudgivelser på cv’et under sit alias, Lysår.

Du finder din billet på bibliotekets hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...