Kom og hør tidligere overvismand tale om statens økonomi

6. januar 2020 Samfund

Om der er penge i Statskassen er en af de ting deltagerne i et fyraftensmøde i MultiKulturhuset i Sønderborg kan blive klogere på mandag den 13. januar klokken 16:30, hvor tidligere overvismand Christen Sørensen besøger byen.

Alle er velkomne til mødet, som er kommet i stand efter opfordring fra folk, der tidligere har deltaget i møder med Christen Sørensen – og har oplevet eksempler på hans store indsigt i såvel den danske økonomi som verdensøkonomien, skriver arrangøren,  Socialdemokratiet i Sønderborg-kredsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Var der penge i statskassen, da Socialdemokratiet overtog regeringskontorerne fra blå blok? Hvordan ser finanserne ud i forbindelse med finansloven? Er der penge til klimakampen? Hvordan er udsigterne for Danmarks økonomi i de kommende år?

Der har været mange forskellige udlægninger omkring landets økonomi i de forskellige medier.

Men hvad er op og ned på det hele? Det vil Christen Sørensen gøre rede for på mødet, og han er en af de økonomer, der forstår at videregive sin store økonomiske viden i et sprog, som alle forstår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkomne, men en tilmelding er nødvendig af hensyn til bestilling af kaffe.

Tilmelding via mail til tilmeldingsoc@gmail.com eller via sms til 31 42 43 69.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...