Kom og nyd en eftermiddag med Vise Versa

10. januar 2023 Sundeved

Lokale kræfter – UPA, V. Sottrup – byder pensionister og 60+ ere indenfor på Forsamlingsgaarden Sundeved den 22. januar kl. 13.00 – 16.00 til skotsk/irsk visesang med det lokale band Vise Versa.

For kun 50 kroner fås musik, den irsk/sønderjyske ret ‘Airsju’ inklusiv en øl eller vand i hyggelige rammer.

Billetter købes på Vester Sottrup bibliotek eller ved tilmelding på mobil 21 48 75 69 og MobilePay mrk. matiné, senest den 19. januar.

Vise Versa kendes i området for deres lokale tilhørsforhold og gennem årene utallige koncerter i Sundeved og omegn. Bandet er garant for velklang og god stemning, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forsamlingsgaardens 112 år gamle bygning med dens nostalgiske, velbevarede indre danner den ideelle ramme for arrangementet.

“Dette nye, gode tilbud håber vi kan lokke mange ud af deres, måske, halvkolde stuer og tage del i den varme, som god mad, musik og glade mennesker giver”, siger Ulla Dinsen, Pia K. Johannsen og Ann Grandt samstemmende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...