Kom og smag Bon Jovis rosévin

1. juni 2019 Erhverv

I vinduet hos Vinspecialisten står der flere kasser med Hampton Water, men ejeren af butikken, Henning Jensen garanterer, at det ikke er vand, der er i flaskerne.

“Det er rigtig god rosévin fra Bon Jovis vingård i Sydfrankrig, en vin Bon Jovi laver i samarbejde med en vinbonde”, siger Henning Jensen til SønderborgNYT.

Når Bon Jovi holder ferie med familien, så er det i Hampton, der ligger et stykke udenfor New Yord.

“På det sted drikker man rosévin, men Bon Jovi syntes ikke, vinene var gode. Derfor tog han til Sydfrankrig og fandt et sted, der har super god rosévin og den sælges nu i Hamton, Sønderborg og mange andre steder i verden”, siger Henning Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Markedsdagene byder Vinspecialisten på en smagsprøve af Bon Jovis vin.

“Og så kan man købe sig et glas og nyde det i butikken eller investere i en flaske og tage den med”, siger Henning Jensen, der gentager sit tilbud, når Bon Jovi kommer til byen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...