Kom på grøn hat med Jørgen Mads Clausen til Sønderborg Klimadage

2. juni 2022 Samfund
Jørgen Mads Clausen. Foto: Ole Kæhler
Jørgen Mads Clausen. Foto: Ole Kæhler

Når den store energikonference finder sted i Sønderborg i næste uge fra den 7. til den 9. juni er der en række lokale virksomheder, som viser sig frem til Sønderborg Klimadage på pladsen overfor MultiKulturhuset. Det er her borgerne i Sønderborg kan få indblik i grøn omstilling og alle de virksomheder, som er en del af den. Du kan se programmet for Sønderborg Klimadage her.

“Tanken er, at sønderborgerne skal have mulighed for at se virksomhederne, som allesammen spiller ind i den grønne omstilling”, siger Vækstrådets direktør, Michael Hamann, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver af virksomhederne – Maacs IT, SwipBox, GCM, Matzen Tegl, Danish Clean Water, Niko Servodan, Pero Solution, SDU ambassadørkorps og Saltpower – har en stand, hvor der er plancher og der er også en repræsentant i de fleste af dem.

Tirsdag den 7. juni kan du komme på ‘grøn hat’ med Jørgen Mads Clausen i Debat-teltet.

“Du kan aflevere spørgsmål til Jørgen Mads Clausen om klima og grøn omstilling. Vi lægger alle spørgsmål i en grøn hat og trækker dem op ét ad gangen. Den, der har skrevet spørgsmålet, får lov at stille det til Jørgen Mads Clausen og kan også følge op med et tillægsspørgsmål”, siger Michael Hamann.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi tager først og fremmest spørgsmål om klima og grøn omstilling, men skulle der snige sig et ind om udviklingen i Sønderborg-området, har Jørgen Mads Clausen sikkert en mening”.

Sønderborg Klimadage er tre dages viden, inspiration og oplevelser på havnen ved Multikulturhuset for alle interesserede og der er gratis adgang og åbent hver dag kl. 15-21, også når Rikke Thomsen giver koncert onsdag den 8. juni.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...