Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur
Sara Blædel. Pressefoto
Sara Blædel. Pressefoto

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19.

“Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad for, at Sara Blædel fandt plads til Brecklings Bogcafé i sin kalender”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at rigtig mange er spændt på, hvordan det går Louise Rick i 12. bind.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sara Blæder skriver ikke såkaldte femi-krimier og hendes dybde som forfatter, gør hende populær”, siger Allan Breckling.

Handlingen i Sara Blædels nye krimi, Elins død, foregår på Årø, hvor en mand ligger død i en husbåd.

“Og krimien handler om, hvor langt man, som menneske, vil gå for at passe på det, som man holder af – og den handler om ansvar og skyld og om at tilgive”, siger Allan Breckling og fortsætter.

“Og i ‘Elins død’ bliver der gået langt. Sara Blædel overrasker igen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allan Breckling fortæller, at han og Sara Blædel også vil tale om hendes forfatterskab.

“Og vi skal snakke om ordblindhed, som der stadig er fordomme omkring. Det er et vigtigt emne”.

Der bliver også plads til at vende tanker om samfundet, som det er lige nu.

Skal du opleve den store, kvindelige krimiforfatter helt tæt på, så skal du sende en mail til Allan Breckling på acharling@gmail.com eller ringe til ham på telefon 5240 6616 og bestille det antal pladser, du har brug for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetprisen er 189 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...