Kom til åbent hus hos Advokathuset Muurholm og hør om fremtidsfuldmagter, arv og testamente

19. september 2022 Erhverv
Åbent hus hos Advokathuset Muurholm på Kongevej 58
Åbent hus hos Advokathuset Muurholm på Kongevej 58

Advokathuset Muurholm holder Åbent Hus onsdag den 28. september 2022 fra klokken 9-17 på adressen Kongevej 58, 1. sal i Sønderborg.

Alle har mulighed for at komme forbi og tale om fremtidsfuldmagter, arv og testamente – også dem der allerede har fået udarbejdet en fremtidsfuldmagt eller et testamente, men som ønsker en gennemgang af, hvorvidt dokumenterne fortsat opfylder ønskerne og ikke mindst lovgivningen.

”Vi ved, at mange har spørgsmål og er i tvivl om arv, testamente og fremtidsfuldmagter. Vi tilbyder derfor på vores Åbent Hus arrangementer, at alle kan komme og stille lige præcis de spørgsmål, som er relevante for deres situation. Vi tilbyder individuelle møder”, siger advokat Vivi Muurholm, og tilføjer, at det er ganske gratis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal ikke lave en forudgående aftale, men blot komme forbi mellem klokken 9 og 17 hos Advokathuset Muurholm på Kongevej 58, 1. sal i Sønderborg onsdag den 28. september 2022.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...