Kom til byttedag i frimærkeklubben – du kan også få vurderet dit ‘arvegods’

23. januar 2023 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Sønderborg Frimærkeklub holder stor byttedag i Augustenborg-hallerne søndag den 29. januar fra kl. 9.00 – 15.00, hvor der plejer at komme mellem 150 og 200 samlere af frimærker, postkort, breve m.m. fra hele Jylland og Fyn samt Sydslesvig.

Byttedagen er ikke alene for medlemmer, alle er velkommen til at kigge ind for at bytte eller få deres ’arvegods’ vurderet, skriver klubben.

I de senere år er det blevet ret populært at samle på postkort, især egnspostkort f.eks. fra den egn, hvor man er født eller bor. Andre samler mere bredt.

Sønderborg Frimærkeklub har ca. 50 medlemmer og har mødeaften to gange i måneden, hvor der hver gang møder ca. 20 medlemmer. Så der er livlig aktivitet i klubben.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Film om LGBTQ+ i Sønderborg får premiere i Kinorama

8. februar 2023 Kultur

En ny dokumentarfilm om LGBTQ+ miljøet i Sønderborg får nu premiere i byens biograf, Kinorama, tirsdag den 21. februar klokken 18.00. Filmen hedder Forenet i Mangfoldighed, og du har kun den ene chance for at se filmen i biografmørket og møde instruktøren. Der er nemlig tale om en særlig forestilling. I filmen går instruktør og […]

Læs mere...