Kom til Food Festival i Augustenborghallerne lørdag og søndag

15. september 2022 Augustenborg
Food Festival i Augustenborghallerne i weekenden
Food Festival i Augustenborghallerne i weekenden

Forberedelserne til Food Festival 2022 i Augustenborghallerne har været i gang længe, så alt er klart til et stort rykind lørdag og søndag.

Og der bliver masser af gode oplevelser for alle med et væld af forskellige udstillere med masser af smagsprøver og gode tilbud og mange lokale virksomhederne er med, blandt andet Ryesminde Mosteri, Als Pølser og Destilleriet Als.

”Det bliver også muligt at ’smage på BALS’, som møder op med såvel slagteren fra Kvickly i Borgen og fra SuperBrugsen i Høruphav og så er vores bager også med, ligesom vores vinafdeling også kan opleves”, fortæller Karsten Hansen, kommerciel chef hos BALS og fortæller videre, at alle der kommer til Food Festival kan deltage i en konkurrence om at vinde en cykel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med Food Festival er blandt andet at sætte fokus på Brugsen for Als og Sundeved strategi 2025 og at lokale varer er kvalitet, ægthed og smag og at BALS giver kunderne og Coop-medlemmer en unik oplevelse, med fokus på at styrke det grønne, bæredygtige fællesskab mellem lokale fødevareproducenter.

BALS prioriterer i øvrigt lokale fødevarer, der belaster miljøet og klimaet mindst muligt, og sætter desuden fokus på social ansvarlighed. Alle medlemmer af Coop og BALS kan komme gratis til Food Festival, mens andre skal betaler 25 kroner i entré per person.

Artiklen fortsætter under annoncen

Food Festival i Augustenborghallerne er åben lørdag den 17. september og søndag den 18. september, begge dage fra klokken 10-16.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...