Kom til inspirationsaften: Sådan får du en sund og energirigtig bolig

8. november 2018 Samfund

Sønderborg Kommune, Energistyrelsen og ProjectZero inviterer alle nyudklækkede eller kommende boligejere til en inspirationsaften, hvor man kan blive klogere på boligens energimærke, tilstandsrapport, og hvordan hele købsprocessen håndteres.

Så drømmer du om at skifte den lille lejlighed ud med hus og have eller har du næsten lige skrevet under på købskontrakten på dit nye hus, men mangler gode råd og vejledning til, hvordan du skal håndtere købsprocessen? Så har du mulighed for at deltage ved en inspirationsaften, hvor fagpersoner vil informere og rådgive dig, så du kommer godt fra start med dit første hus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet finder sted på Alsion tirsdag den 20. november fra klokken 19:00 – 21:00.

På inspirationsmødet kan du også høre mere om, hvordan man bedst kommer fra start med husets energimærke og tilstandsrapport og der er gode grunde til at se nærmere på din kommende eller nye boligs energimærke.

Energimærket giver nemlig en indikation på boligens forbrugsomkostninger, og derfor kan der være en besparelse at hente, hvis du energirenoverer boligen. En analyse fra Energistyrelsen viser nemlig, at du kan spare op til 25.000 kr. ved at energirenovere en bolig med det dårligste energimærke G.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover en økonomisk besparelse og et bedre energimærke, så kan din bolig få et bedre og sundere indeklima. På inspirationsmødet vil du blive guidet igennem energimærket, og blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på ved boligkøbet eller når du skal i gang med at renovere din nye bolig.

Det er gratis at deltage og tilmelding skal ske senest den 16. november på ProjectZeros hjemmeside

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...