Kom til karrieremesse på landbrugsskolen

2. december 2015 Gråsten

Unge landmænd kan nu blive klogere på, hvilke døre en lederuddannelse åbner. Det kan de når Gråsten Landbrugsskole holder karrieremesse torsdag.landbrug

Det er virksomhedslederne der inviterer til karrieredag og messe for virksomheder og fremtidige ledere på skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karrieredag og messen finder sted torsdag fra kl. 14:30 – kl. 19:00 på Gråsten Landbrugsskole.

Karrieredagen indledes med fire forskellige oplægsholdere, efterfulgt af en karrieremesse der giver rig mulighed for at danne netværk med forskellige virksomheder, der repræsenterer nogle af de jobmuligheder der åbnes efter endt lederuddannelse, skriver Gråsten Landbrugsskole i en pressemeddelelse.

På landbrugets lederuddannelser bliver de studerende uddannet til at skulle drive og lede stadig større virksomheder, hvilket stiller endnu større krav til viden om ledelse, økonomistyring, miljø og lovgivning. Alle disse kvalifikationer er i højsædet under uddannelsen. Der er et voksende behov for veluddannede ledere inden for landbrugsfaget, det ville derfor være fantastisk hvis flere unge landmænd valgte at læse videre, fordi eleverne udvikler sig enormt både fagligt og personligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter karrieremessen vil der være infomøde kl. 19:00, for kommende studerende, omkring lederuddannelserne på Gråsten Landbrugsskole.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk