Kom til loppemarked hos Borgerforeningen

2. maj 2022 Samfund

Der er lagt op til et kæmpestort loppemarked i Kulturhuset – Skyttehuset i weekenden lørdag den 7. maj kl. 10-16 og søndag den 8. maj kl. 10-15. Og som noget helt nyt er der en auktion om søndagen kl. 13.00, hvor der er taget en række fine ting fra de mange øvrige loppemarkeds-effekter.

I Skyttehuset er der igen et væld af nye lopper. Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette nye køber/samler.

­”Denne gang er der også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper. Så kom og gør en god handel”, siger Svend Aage Andersen i en pressemeddelelse. Han er tovholder i Borgerforeningens aktivitetskomité.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også mulighed for gratis at prøve sine evner på skydebanen i Skyttehuset, hvor der er kompetente skydeledere til stede.

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand, og for dem der er til kaffe og lagkage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

“Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset være mulighed for at parkere bilen”, siger Svend Aage Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overskuddet fra loppemarkedet går til Borgerforeningens mange forskellige aktiviteter i Kulturhuset – Skyttehuset.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...