Kom til ‘Naturens Dag’ i Universe

3. september 2021 Kultur

Klokken 10.00 lørdag den 11. september åbner Universe op for den store ”Naturens dag”, med mere end 35 udstillere indenfor Fødevarer, Livsstil, Gartneri, Landbrug og Dyrevenner fra hele Danmark. Deriblandt Henrik Petersen, der er 4. generation, fra Hestehavegård Frugtplantage og hans familie.

”Vi ser altid frem til Naturens dag i Universe, som for os er en super anledning til at komme tættere på forbrugeren og høre hvad der rør sig. I lang tid har det vigtigste jo været at spise lokale råvarer og også helst fra egen egn og der er vi højaktuelle på Als, med grøntsager og frugt fra plantagen. Det er femte gang, vi er med i parken og både jeg og mine børn, som også deltager, synes det er en festdag”, siger Henrik Bock Petersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover Henrik Petersen og hans familie bliver de mange dygtige og meget forskellige udstillere placeret rundt i parken, hvor de viser alt lige fra ugler, hunde, frugt, gin, rødbedesaft og til masser af blomster. Gartnerteamet fra Universe stiller igen op med en stor blomsterworkshop og denne gang får de hjælp af to deltager og en vinder fra tv-programmet ”De grønneste fingre” sæson 2020, sammen skal de udfordre gæsternes sans og lyst for blomsterbinding. Sommerens store majslabyrint med majsplanter, der nogle steder er over 3 meter høje, kan opleves for sidste gang på denne dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

De besøgende kan også teste deres musikalske evner i en workshop ved Eva Fock, der er musikantropolog og musikentreprenør, hun vil tage dem igennem naturens lyde og guide dem i hvordan de kan fremstille musikinstrumenter i naturen.

”Naturen er også lyde og de lyde vi kan høre. Vi kan lave musikinstrumenter af naturens lyde og efter naturens spilleregler. Alle tre dele optager mig, og jeg glæder mig til at dele min fascination med andre på Naturens Dag i Universe og forhåbentlig åbne andres ører for det uventede”, siger Eva Fock.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle stande og workshops er åben i parkens åbningstid kl.10.00 – 17.00.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49