Kommende tilflyttere kan få en smagsprøve på Sønderborg

12. august 2020 Samfund

Lørdag den 5. september inviterer Tilflytterservice Sønderborg til Oplev Sønderborg, hvor kommunen byder på brunch, rundvisning og netværk.

Så kender du en, der overvejer at flytte hertil, så fortæl ham eller hende, at det er muligt at få en smagsprøve på omgivelserne og høre om de mange forskellige muligheder Sønderborg Kommune byder på, skriver Tilflytterservice.

Blandt andet inden for job, bosætning, sociale aktiviteter, børnepasning og meget andet.

Noget skal der ske

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommunes befolkningstal var 1. januar 2020 på 74.220 personer mod 74.561 personer i 2019. Det er en befolkningsnedgang på 341 borgere i perioden, hvilket er en næsten fire gange større nedgang end i 2018 og samtidig den største nedgang siden 2014.

Med den nye prognose forventer forvaltningen, at befolkningstilbagegangen vil fortsætte frem imod 2033, hvor befolkningstallet i kommunen forventes at være 72.433.

Læs mere og tilmeld dig her

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...