Kommunaldirektør Tim Hansen får plads i Sønderborg Handels bestyrelse

17. september 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På Sønderborg Handels generalforsamling trak tidligere direktør i Sønderborg Kommune, Inge Olsen sig fra Sønderborg Handels bestyrelse. Det lå i kortene efter Inge Olsen har fået andre opgaver i kommunen.

“I bestyrelsen indstiller vi direktør for Kultur og Erhverv Nicolai Dupont Heidemann til at overtage Inge Olsens plads”, sagde formand Rikke Torré.

Umiddelbart inden direktøren for Kultur og Erhverv blev godkendt af generalforsamlingen, så rejste kommunaldirektør Tim Hansen sig og sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønderborg Handel er en af de vigtigste samarbejdspartnere for kommunen, så jeg vil gerne overtage Inge Olsens plads”.

Det faldt i god jord hos alle.

“Jeg har været rigtig glad for at arbejde sammen med Inge Olsen, som både er flittig og dygtig. Og nu får vi så kommunaldirektøren. Det er jo fantastisk”, sagde Rikke Torré.

Vores Sønderborg

Lige så smertefrit, som det gik med at få kommunaldirektøren godkendt til bestyrelsen – lige så smertefrit gik det med at få godkendt Sønderborg Handels nye navn: Vores Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

25. februar 2024 Sport, Sønderborg

SønderjyskEs håndboldherrer vandt over ligaens bundhold

25. februar 2024 Sport

Lørdag var der også lagt op til et intens opgør med fuld fokus på fysikken i Sydjysk Sparekasse Skansen og SønderjyskEs herrehold havde aftalt, at de skulle kunne matche Lemvig-Thyborøn på intensitet og fight. Det kunne de og det blev en kamp, hvor der blev givet og taget i begge ender af banen. Vi skulle […]

Læs mere...