Kommunaldirektør Tim Hansen får plads i Sønderborg Handels bestyrelse

17. september 2020 Erhverv

På Sønderborg Handels generalforsamling trak tidligere direktør i Sønderborg Kommune, Inge Olsen sig fra Sønderborg Handels bestyrelse. Det lå i kortene efter Inge Olsen har fået andre opgaver i kommunen.

“I bestyrelsen indstiller vi direktør for Kultur og Erhverv Nicolai Dupont Heidemann til at overtage Inge Olsens plads”, sagde formand Rikke Torré.

Umiddelbart inden direktøren for Kultur og Erhverv blev godkendt af generalforsamlingen, så rejste kommunaldirektør Tim Hansen sig og sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønderborg Handel er en af de vigtigste samarbejdspartnere for kommunen, så jeg vil gerne overtage Inge Olsens plads”.

Det faldt i god jord hos alle.

“Jeg har været rigtig glad for at arbejde sammen med Inge Olsen, som både er flittig og dygtig. Og nu får vi så kommunaldirektøren. Det er jo fantastisk”, sagde Rikke Torré.

Vores Sønderborg

Lige så smertefrit, som det gik med at få kommunaldirektøren godkendt til bestyrelsen – lige så smertefrit gik det med at få godkendt Sønderborg Handels nye navn: Vores Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...