Kommunaldirektør Tim Hansen får plads i Sønderborg Handels bestyrelse

17. september 2020 Erhverv

På Sønderborg Handels generalforsamling trak tidligere direktør i Sønderborg Kommune, Inge Olsen sig fra Sønderborg Handels bestyrelse. Det lå i kortene efter Inge Olsen har fået andre opgaver i kommunen.

“I bestyrelsen indstiller vi direktør for Kultur og Erhverv Nicolai Dupont Heidemann til at overtage Inge Olsens plads”, sagde formand Rikke Torré.

Umiddelbart inden direktøren for Kultur og Erhverv blev godkendt af generalforsamlingen, så rejste kommunaldirektør Tim Hansen sig og sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønderborg Handel er en af de vigtigste samarbejdspartnere for kommunen, så jeg vil gerne overtage Inge Olsens plads”.

Det faldt i god jord hos alle.

“Jeg har været rigtig glad for at arbejde sammen med Inge Olsen, som både er flittig og dygtig. Og nu får vi så kommunaldirektøren. Det er jo fantastisk”, sagde Rikke Torré.

Vores Sønderborg

Lige så smertefrit, som det gik med at få kommunaldirektøren godkendt til bestyrelsen – lige så smertefrit gik det med at få godkendt Sønderborg Handels nye navn: Vores Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 Politik, Sønderborg

Skoler og dagtilbud betaler for de uventede ekstraudgifter til udsatte børn

29. september 2022 Politik

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Jesper Smaling, sagde på byrådsmødet onsdag, at der bliver flyttet penge fra skoler og dagtilbud, så en del af det hul, som er kommet efter et stort pengeforbrug til udsatte børn, bliver rettet op. “Vi har haft fokus på børnenes behov og det har givet økonomiske udfordringer og jeg vil […]

Læs mere...