Kommunen betaler medarbejderes deltagelse i Royal Run

Royal Run - (c) Foto - Lars Møller
3. december 2019 Kultur

Sønderborg Kommune har, som en del af sundhedsordningen, betalt interesserede medarbejderes deltagelse i Royal Run. Det sker på linje med andre sundhedstiltag – som for eksempel hjælp til rygestop og lignende tilbud.

På Facebook har der verseret rygter om, at kommunen også betalte deltagerprisen for medarbejderes familier.

Det er ikke korrekt, at medarbejdernes familier kan deltage gratis. Der har i de første timer af tilmeldingen været misforståelser, hvor medarbejdere ved en fejl har tilmeldt familiemedlemmer gennem kommunen – men det blev indenfor kort tid præciseret og vi har fjernet tilmeldingerne fra ikke-medarbejdere, der er tilmeldt på den måde, oplyser Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Royal Run er i Sønderborg den 1. juni 2020.

Royal Run arrangeres af idrætsvisionen Bevæg dig for Livet i et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund. TV 2 og TV 2-Regionerne er mediepartner på Royal Run, og TrygFonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2022 Frivillige

Børneland efterlyser frivillige hjælpere

16. maj 2022 Frivillige

Der skal bruges mange hjælpere i Børneland, og det er fedt at være hjælper, skriver Ringriderfesten. Som hjælper får du gratis adgang til Ringriderpladsen alle dage, sponsortøj og fuld forplejning. Hjælper man med minimum to korte vagter eller én lang vagt i Børneland, inviteres man med til den store hjælperfest. Årets hjælperfest er koncert i […]

Læs mere...