Kommunen er ikke på vej med et gavekort som tak til medarbejderne

28. april 2021 Erhverv

I Køge Kommune får alle de kommunalt ansatte hver et oplevelses-gavekort på 1000 kroner – og det er en tak for deres indsats gennem Corona-tiden. Gavekortet er samtidig en håndrækning til byens restauranter og kultursteder.

“Her i Sønderborg er der ingen, der har sagt noget om, at vi bør gøre det samme”, siger borgmester Erik Lauritzen og fortæller videre, at det så vil dreje sig om cirka 6000 gavekort i det hele.

“Og det er så en udgift på 6 millioner kroner, hvor vi skal finde pengene et andet sted”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når det sagt, så vil jeg sige, at vi godt ved, der er medarbejdere, som har været ekstra hårdt spændt for gennem Corona-tiden og så må vi finde en måde at give dem en række rolige arbejdsdage, hvor de kan komme til hægterne igen”.

Lige nu er Udvalget for Kultur, Handels, Idræts og Turisme i gang med at se på, hvem der skal have glæde af de revyforestillinger, som kommunen har købt af Sønderborg Sommer Revy. Om det bliver eksempelvis SOSUerne eller nogle andre, som får en revyoplevelse, vides endnu ikke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Politikerne vil ikke pille ved service-niveauet i hjemmeplejen

5. december 2021 Samfund

Hjemmeplejen forudser, at der kan komme udfordringer med at dække alle vagter. Dette skyldes et stigende sygefravær i relation til coronasituationen. Udfordringen bliver ydermere forstærket af et stigende antal ældre med behov for hjemmepleje og udfordringer med at rekruttere tilstrækkeligt med social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Det kan gøre det vanskeligt at opretholde […]

Læs mere...