Kommunen er klar til at sælge flere bygninger og arealer

11. maj 2022 Samfund
Kommunen sætter brandstationen til salg
Kommunen sætter brandstationen til salg

Økonomiudvalget har netop godkendt, at salg af arealer og bygninger, der kommer i overskud, når der kommer et nyt logistik- og servicecenter, kan begynde. Det betyder, at en salgsproces for tre områder nu går i gang.

Det drejer sig om arealet og bygningerne på Skovvej i Sønderborg, der huser Materialegården og del af værestedet Blæksprutterne. Område to er Vestermark 10 i Sønderborg, som er brandstation med tilknyttet øvelseshus. Slutteligt er der erhvervsområdet Glansager Øst med Foldager 3, som er brandøvelsesplads, samt Østager 1, der er vinterdepot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det glæder borgmester Erik Lauritzen, at salgsprocessen nu kan gå i gang, for salget af områderne vil give mulighed for udvikling af Sønderborg.

”Det er rigtig dejligt, at vi nu kan tage næste skridt, for det er områder, der kan være med til at udvikle Sønderborg både til bosætning og for erhvervslivet. Materialegården og området på Skovvej har en unik placering tæt på centrum, og det åbner for flere bynære boliger og lignende, som der er stor efterspørgsel på i Sønderborgs midtby. Salget af Brandstationen og områderne i Glansager Øst åbner op for endnu mere erhvervsudvikling omkring Sønderborg, hvilket der også er efterspørgsel på”, siger han i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...