Kommunen flytter Fritidsfesten

13. marts 2020 COVID-19

Fredag 27. marts skulle have været et af årets højdepunkter for fritids- og foreningslivet i Sønderborg Kommune. Den dag var nemlig skemasat til den årlige fritidsfest, der fejrer foreningslivets ildsjæle og mestre.

Hædringsarrangementet for de aktive foreningsborgere, Fritidsfesten, udskydes grundet de skærpede omstændigheder vedrørende større forsamlinger under indeværende Corona-udbrud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangøren, kommunens folkeoplysningsudvalg, arbejder på en ny dato efter sommerferien.

“Vi følger naturligvis myndighederne anbefalinger og vælger derfor at udsætte festen. Fritidsfesten har udviklet sig til en fast tradition, hvor vi hædrer dem, der gør noget ekstraordinært. Derfor går vi i samarbejde med Folkeoplysningsudvalget i gang med at finde en ny dato”, siger udvalgsformand Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

– Det er ærgerligt, at vi nu må vente med at fejre vores ildsjæle og mestre i foreningslivet. Men de bliver fejret behørigt til efteråret”, siger formanden for Folkeoplysningsudvalget, Peter Landergren.

Billetkøbere, der allerede har sikret sig billet til 27. marts, bliver kontaktet direkte af kommunens kultur-, idræts- og fritidsforvaltning.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk