Kommunen gør klar til næste vaccinationsrunde

10. januar 2021 Samfund

De næste borgere, som tilbydes vacciner er hjemmeboende borgere over 65 år, der modtager både personlig og praktisk hjælp. I alt er der tale om cirka 1150 personer.

Kommunen har fået et overblik over, hvem der skal vaccineres i næste runde og den har fået ansvaret for at køre de borgere, som ikke selv er i stand til at transportere sig til vaccinationscentret på Ellegaardvej, når de skal have deres stik.

“Kørslen bliver sendt i udbud og det bliver en kort proces”, siger formanden for Social- og Seniorudvalget, Preben Storm, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at han er sikker på, at kommunen når at blive klar til at køre borgere frem og tilbage til tiden.

“Og til tiden er den dag, vaccinerne kommer til Sønderborg”.

Sundhedschef Michael Skriver har tidligere fortalt, at vaccinationscentret – så vidt han er orienteret – er klar til brug fra på onsdag eller torsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Brandfolkene kan snart tage afsted fra Rinkenæs

3. februar 2023 112

Lige nu er vi ved at sikre, der ikke er mere på gården i Rinkenæs, der brænder, siger indsatsleder Jan-Erik Rasmussen til SønderborgNYT fredag aften klokken 21:30. Han forklarer, at gården er gammel og at taget på sidebygningen består af flere lag. “Og derfor tjekker vi det en ekstra gang”, siger indsatslederen, der sammen med […]

Læs mere...