Kommunen gør klar til næste vaccinationsrunde

10. januar 2021 COVID-19

De næste borgere, som tilbydes vacciner er hjemmeboende borgere over 65 år, der modtager både personlig og praktisk hjælp. I alt er der tale om cirka 1150 personer.

Kommunen har fået et overblik over, hvem der skal vaccineres i næste runde og den har fået ansvaret for at køre de borgere, som ikke selv er i stand til at transportere sig til vaccinationscentret på Ellegaardvej, når de skal have deres stik.

“Kørslen bliver sendt i udbud og det bliver en kort proces”, siger formanden for Social- og Seniorudvalget, Preben Storm, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at han er sikker på, at kommunen når at blive klar til at køre borgere frem og tilbage til tiden.

“Og til tiden er den dag, vaccinerne kommer til Sønderborg”.

Sundhedschef Michael Skriver har tidligere fortalt, at vaccinationscentret – så vidt han er orienteret – er klar til brug fra på onsdag eller torsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. oktober 2021 KV21, Augustenborg, Debat

KV21 – Debat: SOSU-uddannelse – hvor skal eleverne komme fra?

28. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Faisal Shojai, Radikale Venstre, skriver:  Det er glædeligt, at Socialdemokratiet i Sønderborg nu sætter gang i uddannelsen af flere SOSU-hjælpere. Det vil vi som radikale gerne være med til at bakke op om både kommunalt og regionalt. For nye tal fra FOA viser, at Sønderborg Kommune vil mangle 500 medarbejdere i plejesektoren i 2028. […]

Læs mere...