Kommunen gør Kongevej mere sikker for skoleelever

15. december 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborg Kommune vil gøre Kongevej mere sikker for de bløde trafikanter og derfor bliver der op til jul nogle få dage med vejarbejde ved Statsskolen

Masser af skolebørn og gymnasieelever på vej til og fra skole og lige så mange bilister på vej til og fra arbejde. Sådan ser Kongevej ud hver morgen og eftermiddag, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Fodgængerfeltet ved Statsskolen skal repareres, og det udvides i samme ombæring med en ny hastighedsdæmpende foranstaltning, der øger sikkerheden for de bløde trafikanter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra og med den 19. til den 21. december betyder det, at bilister må foretage en omkørsel via Hilmar Finsens Gade, Sdr. Landevej, Ringgade eller Ringridervej.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...