Kommunen gør Kongevej mere sikker for skoleelever

15. december 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborg Kommune vil gøre Kongevej mere sikker for de bløde trafikanter og derfor bliver der op til jul nogle få dage med vejarbejde ved Statsskolen

Masser af skolebørn og gymnasieelever på vej til og fra skole og lige så mange bilister på vej til og fra arbejde. Sådan ser Kongevej ud hver morgen og eftermiddag, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Fodgængerfeltet ved Statsskolen skal repareres, og det udvides i samme ombæring med en ny hastighedsdæmpende foranstaltning, der øger sikkerheden for de bløde trafikanter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra og med den 19. til den 21. december betyder det, at bilister må foretage en omkørsel via Hilmar Finsens Gade, Sdr. Landevej, Ringgade eller Ringridervej.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...