Kommunen har fundet en ny skolechef

3. januar 2022 Erhverv
Birgitte Nørrelund er ny skolechef. Pressefoto
Birgitte Nørrelund er ny skolechef. Pressefoto

Birgitte Nørrelund er ny chef for Skole- og Uddannelsesområdet og hun begynder den 1. februar. Hun kommer fra en stilling som leder af Center for Læring og Trivsel i Nordfyns Kommune. Birgitte Nørrelund har herudover ni års erfaring som vice- og skoleleder på skoler i Middelfart og Kerteminde.

”Vi har med Birgitte Nørrelund fået en chef for Skole- og Uddannelsesområdet, som har en bred viden om børne- og ungeområdet og som er meget helhedsorienteret i sine løsninger af opgaverne. Jeg ser frem til samarbejdet med hende og glæder mig over, at hun har valgt at komme til Sønderborg”, siger vicekommunaldirektør Carsten Lund.

Den kommende Skolechef- og Uddannelseschef ser også frem til de nye udfordringer.

”Der er flere elementer i stillingen, som gør, at jeg glæder mig til mig jobbet. Sønderborg Kommunes skolevæsen er visionært og står på et solidt, værdibaseret fundament med et godt samarbejde med mange aktører. De mange indsatser og tiltag i kommunen vil jeg dels se frem til at stifte nærmere bekendtskab med i praksis, dels med glæde være med til at udvikle videre på”, siger Birgitte Nørrelund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Birgitte Nørrelund og hendes ægtefælle agter at flytte til Sønderborg og har allerede en bolig i udsigt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...