Kommunen har igen samlet Corona-kriseberedskabet

10. november 2021 Samfund

Fordi Corona-situationen igen får stor betydning for borgernes hverdag i Sønderborg Kommune, har kommunen netop genaktiveret sit tværgående corona kriseberedskab. Årsagen er stigende smittetal i Sønderborg Kommune samt Folketingets beslutning om, at Corona igen kategoriseres som en samfundskritisk sygdom.

Formålet med genaktiveringen er at kunne handle effektivt, når det er nødvendigt.

“Selv om vi ikke står med en umiddelbar krisesituation lige nu og her i Sønderborg Kommune, har vi set smittetallene stige, og vi har et behov for at følge situationen tæt. Så ved at genaktivere kriseberedskabet kan vi reagere hurtigt på eventuelle nye restriktioner og tiltag, hvis situationen ændrer sig markant”, siger kommunaldirektør Tim Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommunes kriseberedskab består af: Borgmester Erik Lauritzen, Sønderborg Kommunes direktion, Sundhedschef, Michael Skriver Hansen, Afdelingsleder Politik, Analyse og Kommunikation, Louise Weissenborn og HR-chef, Aase Henriksen samt nøglepersonale fra stabsfunktioner.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...