Kommunen har revideret driftsaftalen med Kvinde- og Krisecentret

6. november 2020 Erhverv

Danske kommuner er lovmæssigt forpligtet til at tilbyde midlertidig bolig til kvinder, der har været udsat for aktuel vold, trusler om vold eller tilsvarende akutte kriser i deres samlivsforhold.

I Sønderborg Kommune ligger opgaven hos Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, som også tager imod kvindernes børn og tilbyder dem støtte, omsorg og psykologhjælp under opholdet.

Nu er driftsaftalen revideret og det glæder formand for Social- og Seniorudvalget, Preben Storm.

”Centret er kendetegnet ved gode rammer og høj faglighed. Og netop fagligheden ønsker husets ledelse og medarbejdere nu at udfordre yderligere ved at stille krav til sig selv om styrket dokumentation, evaluering og refleksion i forhold til den faglige praksis”, siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næstformand Ganeswaran Shanmugaratnam er også meget tilfreds med, at Sønderborg Kvinde- og Krisecenter ønsker fokus på ekstra tiltag. Han siger:

”Krisecenteret ønsker også at udvikle forløb til målgruppen, at styrke fokus på de børn og unge, der kommer i centret og har oplevet vold, ligesom de ønsker at styrke samarbejdet med integrationsområdet i kommunen”, siger han.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. oktober 2021 KV21, Augustenborg, Debat

KV21 – Debat: SOSU-uddannelse – hvor skal eleverne komme fra?

28. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Faisal Shojai, Radikale Venstre, skriver:  Det er glædeligt, at Socialdemokratiet i Sønderborg nu sætter gang i uddannelsen af flere SOSU-hjælpere. Det vil vi som radikale gerne være med til at bakke op om både kommunalt og regionalt. For nye tal fra FOA viser, at Sønderborg Kommune vil mangle 500 medarbejdere i plejesektoren i 2028. […]

Læs mere...