Kommunen inviterer til Kulturforum

26. januar 2016 Sundeved

Som der er lagt op til i Sønderborg Kommunes kulturstrategi, Kulturkompasset, så inviteres der til Kulturforum, hvor områdets kulturaktører og borgere kan deltage.comwell

Det foregår mandag 8. februar kl. 19 til ca. 22.15 i Sønderborg Teater. Der vil også være kulturmesse, hvor kulturaktører har mulighed for at opstille en stand i teatrets foyer, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved Kulturforum får man som deltager en status på kulturen i Sønderborg Kommune og kan være med til at udvikle den kommende handlingsplan for kulturområdet, som i sidste ende skal vedtages politisk. Blandt deltagerne vil være en række politikere fra byrådet, som vil være med i temadrøftelser – blandt andet på baggrund af ideer, som deltagerne indsendte til Kulturkompassets første kulturforum.

Programmet for aftenen består i øvrigt af en præsentation af planerne for aktiviteter i multikulturhuset på havnen. Huset skal blandt andet rumme et moderne bibliotek, og stadsbibliotekar Carsten Nicolaisen står for præsentationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hør om Gråstens lokale kulturindsats

Kulturforum byder også på inspiration til, hvordan man kan udvikle sit lokalområde med kultur. Der er allerede

Gråsten nyder godt af de kongeliges ferieslot.Foto: Ole Kæhler

Gråsten nyder godt af de kongeliges ferieslot.Foto: Ole Kæhler

initiativer i gang flere steder i kommunen, og denne aften vil det handle om Gråsten, hvor en borgergruppe har lavet en masterplan, og hvor der er spændende initiativer som den årlige æblefestival og planerne for den kongelige køkkenhave.

Endelig vil der være en præsentation af kommunens indsats for at skabe et synligt og aktivt miljø for unge og studerende.

Programmet krydres med musikalske indslag og kaffe med kage i en pause på knap en time, som også giver plads til at snuse rundt i kulturmessen og til uformel snak.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved aftenen har man lejlighed til at møde kommunens nye kultur- og fritidschef, Nicolai Dupont Heidemann, som står i spidsen for arrangementet.

Det er gratis at deltage. Man skal tilmelde sig senest 4. februar via kommunens hjemmeside (link: , hvor man også finder Kulturkompasset.

Ved tilmeldingen skal man angive, om man ønsker at opstille en stand.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...