Kommunen køber ejendom i Guderup og river den ned

4. oktober 2021 Nordborg
Guderup. Foto: Sønderborg Komune
Guderup. Foto: Sønderborg Komune

Økonomiudvalget har besluttet, at Sønderborg Kommune siger ja til et tilbud fra ejeren af Søndergade 4 i Guderup om at købe ejendommen, som er nedslidt og ikke har pyntet i bybilledet i en periode.

Købet er sket med et væsentligt formål, fortæller borgmester Erik Lauritzen.

”Vi har fået en god mulighed for at gøre noget nu i Guderup med købet af ejendommen på Søndergade. Så vi får revet ejendommen ned og derefter vil vi udbyde grunden til private eller offentlige bygherrer, som er interesseret i at opføre boliger i Guderups bymidte – og med opkøbet af ejendommen forbereder vi os også på det kommende arbejde med bystrategien for Guderup by”, siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Igennem et længere stykke tid har der været en positiv udvikling i Guderup omkring bosætning. Det har blandt andet også forplantet sig til salget af en række byggegrunde i den kommunale udstykning ved Jeppesdam og Kildebæk.

Bygningen på Søndergade 4 har ingen bevaringsværdi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...