Kommunen laver en chefrokade

Kommunale chefer rokeres rundt. Arkivfoto: Ole Kæhler
Kommunale chefer rokeres rundt. Arkivfoto: Ole Kæhler
29. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune laver i foråret en mindre rokade blandt chefer i to forvaltninger og afdelinger. Malene Kragh Andersen bliver fra den 1. maj konstitueret som chef for Politik, Analyse og Kommunikation i kommunaldirektørens stabe.

Malene Kragh Andersen har i otte år arbejdet i kommunaldirektørens stabe og løst opgaver for både borgmesteren og kommunaldirektøren. Senest kommer hun fra en stilling som konstitueret stabsleder i Børn, Uddannelse og Sundhed.

”Malene Kragh Andersen har det seneste års tid prøvet sine ledelsesambitioner af og det var med gode resultater. Derfor er det helt naturligt, at hun bliver konstitueret i stillingen som chef for Politik, Analyse og Kommunikation, og jeg glæder mig til samarbejdet”, siger kommunaldirektør Tim Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er konstitueret i stillingen for et år, og Malene Kragh Andersen afløser Lotte Stensberg, der har fået andet arbejde.

Allerede sidste år faldt det på plads, hvem der skal være stabschef i forvaltningen Børn, Uddannelse og Sundhed. Det betyder, at Kathrine Klærke efter endt barsel den 1. maj 2024 overtager jobbet.

Inden sin barsel var Kathrine Klærke i seks år stabschef i forvaltningen Teknik, Miljø og Bæredygtighed, og hun kommer derfor med solid ledelseserfaring og et indgående kendskab til forvaltningen. Fagligheden og kompetencerne fra det job skal hun bruge til at støtte direktøren for Børn, Uddannelse og Sundhed samt en ny skole- og uddannelseschef ved de kommende års store anlægsprojekter i forvaltningen. Det skal især ske i forbindelse med ’Fremtidens Skole’, hvor en række af kommunes folkeskoler står over gennemgribende renoveringer og moderniseringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg ser frem til at tiltræde stillingen og hilse på nye kolleger, medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er en stor forvaltning med en stærk stabsfunktion, som jeg ser frem til at stå i spidsen for. Samtidig står forvaltningen over for en række spændende drifts- og udviklingsopgaver, som jeg med udgangspunkt i min erfaring fra det tekniske område ser frem til at bidrage til”, siger Kathrine Klærke.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...