Kommunen opfordrer frivillige til at rydde op i naturen

27. marts 2018 Sundeved

Nu får landsbylaugene igen tilbuddet om at få leveret sække og gribetænger fra kommunen samt pølser og sodavand fra Sønderborg Forsyning, så frivillige kan komme ud i naturen og samle affald.

”Det er selvfølgelig lidt kedeligt, at der er så meget affald at komme efter, men når det er sagt, så synes jeg, affaldsindsamlingen er en god aktivitet, som både pynter og sikkert har en opdragende effekt”, siger byrådsmedlem Charlotte Riis Engelbrecht, som er formand for Udvalget for Landdistrikter, Natur og Fødevarer i en pressemeddelelse.

Alle 34 landsbyer som har et råd eller laug i Sønderborg Kommune, har fået en mail fra landdistriktskoordinator Connie Skovbjerg om, at de kan tilmelde sig indsamlingen og modtage både sække, et antal gribetænker, pølser og sodavand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...