Kommunen opfordrer frivillige til at rydde op i naturen

27. marts 2018 Sundeved

Nu får landsbylaugene igen tilbuddet om at få leveret sække og gribetænger fra kommunen samt pølser og sodavand fra Sønderborg Forsyning, så frivillige kan komme ud i naturen og samle affald.

”Det er selvfølgelig lidt kedeligt, at der er så meget affald at komme efter, men når det er sagt, så synes jeg, affaldsindsamlingen er en god aktivitet, som både pynter og sikkert har en opdragende effekt”, siger byrådsmedlem Charlotte Riis Engelbrecht, som er formand for Udvalget for Landdistrikter, Natur og Fødevarer i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle 34 landsbyer som har et råd eller laug i Sønderborg Kommune, har fået en mail fra landdistriktskoordinator Connie Skovbjerg om, at de kan tilmelde sig indsamlingen og modtage både sække, et antal gribetænker, pølser og sodavand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...