Kommunen sætter 30 byggegrunde i Nybøl til salg – selvom de ikke er klar

7. august 2020 Erhverv

Sønderborg Kommune sætter nu cirka 30 byggegrunde i Nybøl til salg, inden byggemodningen er helt færdig. Kommunen inviterer alle interesserede til ‘Åben grund i Nybøl’ på udstykningerne Borggårdsvænget med cirka 20 byggegrunde med udsigt til Nybøl Nor, samt Påkjær Vænge med 10 byggegrunde midt i Nybøl.

Arrangementet finder sted fredag den 14 august klokken 14 til 16, skriver kommunen.

Grundene er faktisk ikke helt klar endnu, men alligevel har Sønderborg Kommune besluttet at sætte cirka 30 nye byggegrunde til salg i landsbyen. Der har nemlig været stor interesse for grundene og derfor går salget af dem også i gang, inden byggemodningen er helt færdig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det drejer sig om to forskellige udstykninger: Borggårdsvænget med cirka 20 byggegrunde, som ligger naturskønt med udsigt til Nybøl Nor samt Påkjær Vænge med 10 byggegrunde midt i Nybøl.

”Udstykningerne har været længe undervejs, for der har været gravet og gravet – både gennem vinterens regntid og gennem forårets coronatid. Derfor forsøger vi nu også noget helt nyt ved at sælge grundene, inden de er færdige. Vi håber, at det kan give nogle familier lyst til at sætte en byggeproces i gang, selvom byggemodningen foregår hen over de næste par måneder. Og det skulle gerne give familierne god tid til at gå i dialog med et byggefirma, så de kan finde frem til individuelle og skræddersyede løsninger på lige netop den grund, de ønsker”, siger borgmester, Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle byggegrunde ligger centralt placeret i Nybøl med kort afstand til indkøb, et topmoderne børneunivers med børnehave, vuggestue og skole til 6. klasse. Der er byskov med shelterplads i nærheden, og derudover har Nybøl et rigtig godt fritids- og foreningsliv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...