Kommunen sætter materialegården i Broager til salg

Byrådet. Arkivfoto
Byrådet. Arkivfoto
19. april 2024 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Forleden godkendte Økonomiudvalget, at den tidligere materialegård i Broager sættes til salg.

“Meningen har hele tiden været, at pengene fra salget af den og andre steder, som har huset de funktioner, som er flyttet ind i logistikcentret på Ingeolf Nielsens Vej, skal være med til at betale for logistikcentret”, sagde borgmester Erik Lauritzen.

“Venstre bakker op om salget af den gamle materielgård i Broager og ser frem til, at området bliver udviklet af en privat køber, der kan være med til at genskabe aktivitet på området efter alle kommunens aktiviteter er flyttet ud til logistikcentret. Det er fortsat vigtigt for Venstre, at der er tilgængelige erhvervsarealer og byggegrunde i hele kommunen og forhåbentligt kan salget af området i Broager være med til at skabe rammen om nye projekter i Broager”, siger Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...