Kommunen ser på om der skal tillades besøgende på plejecentrene

24. april 2020 Samfund

Sønderborg Kommune har fulgt Sundhedsstyrelsens vejledning og opretholdt besøgsforbud på såvel inde- som udearealer på plejecentrene.

Myndighederne har nu meldt ud, at den enkelte kommune kan åbne op for muligheden for besøg på udearealerne ved kommunens plejecentre.

Der er en række praktiske og sundhedsmæssige forhold der skal være på plads. Social- og Seniorudvalget vil den 29. april træffe beslutning om, hvorvidt der skal åbnes for besøg på udearealer på plejecentrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er torsdag blevet præciseret, at det er kommunalbestyrelsen, der beslutter, om der også er behov for at have besøgsforbud på udearealer.

Social- og Seniorudvalget vil i samarbejde med Ældrerådet se på muligheden for besøg på udearealerne ved kommunens plejecentre. Social og Seniorudvalget træffer en beslutning på onsdag.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...