Kommunen ser på om der skal tillades besøgende på plejecentrene

24. april 2020 Samfund

Sønderborg Kommune har fulgt Sundhedsstyrelsens vejledning og opretholdt besøgsforbud på såvel inde- som udearealer på plejecentrene.

Myndighederne har nu meldt ud, at den enkelte kommune kan åbne op for muligheden for besøg på udearealerne ved kommunens plejecentre.

Der er en række praktiske og sundhedsmæssige forhold der skal være på plads. Social- og Seniorudvalget vil den 29. april træffe beslutning om, hvorvidt der skal åbnes for besøg på udearealer på plejecentrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er torsdag blevet præciseret, at det er kommunalbestyrelsen, der beslutter, om der også er behov for at have besøgsforbud på udearealer.

Social- og Seniorudvalget vil i samarbejde med Ældrerådet se på muligheden for besøg på udearealerne ved kommunens plejecentre. Social og Seniorudvalget træffer en beslutning på onsdag.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...