Kommunen skal overtage huset med Jespers Kockerier

13. august 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Teknik- og Miljøudvalget behandlede på et møde i juni en sag om kollegiebyggeri og parkering på Sønderborg Nordhavn. jesper

Planafdelingen har gjort politikerne opmærksomme på, at den overordnede lokalplan – Gehry-planen – også giver mulighed for bebyggelse på modsatte hjørne, mellem Nr. Havnegade og Jomfrusti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ejendommen er privatejet og huser i dag en restaurant – Jespers Kockkerier – og private boliglejemål. Bygningen vil efter vejens omlægning ikke være tilgængelig, og derfor vil der være et krav om, at kommunen overtager ejendommen.

Kommunen har mulighed for at sælge ejendommen videre til andre formål.

Kommunen og Kollegiernes kontor er enige om, at ejendommens placering er velegnet til en ny kollegiebygning. Derfor foreslår Planafdelingen, at lokalplanområdet P-hus og kollegium, som udvalget besluttede i sit møde den 10. juni, udvides med den pågældende ejendom med anvendelse til kollegie.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...