Kommunen skal overtage huset med Jespers Kockerier

13. august 2014 Erhverv

Teknik- og Miljøudvalget behandlede på et møde i juni en sag om kollegiebyggeri og parkering på Sønderborg Nordhavn. jesper

Planafdelingen har gjort politikerne opmærksomme på, at den overordnede lokalplan – Gehry-planen – også giver mulighed for bebyggelse på modsatte hjørne, mellem Nr. Havnegade og Jomfrusti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ejendommen er privatejet og huser i dag en restaurant – Jespers Kockkerier – og private boliglejemål. Bygningen vil efter vejens omlægning ikke være tilgængelig, og derfor vil der være et krav om, at kommunen overtager ejendommen.

Kommunen har mulighed for at sælge ejendommen videre til andre formål.

Kommunen og Kollegiernes kontor er enige om, at ejendommens placering er velegnet til en ny kollegiebygning. Derfor foreslår Planafdelingen, at lokalplanområdet P-hus og kollegium, som udvalget besluttede i sit møde den 10. juni, udvides med den pågældende ejendom med anvendelse til kollegie.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...