Kommunen skal overtage huset med Jespers Kockerier

13. august 2014 Erhverv

Teknik- og Miljøudvalget behandlede på et møde i juni en sag om kollegiebyggeri og parkering på Sønderborg Nordhavn. jesper

Planafdelingen har gjort politikerne opmærksomme på, at den overordnede lokalplan – Gehry-planen – også giver mulighed for bebyggelse på modsatte hjørne, mellem Nr. Havnegade og Jomfrusti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ejendommen er privatejet og huser i dag en restaurant – Jespers Kockkerier – og private boliglejemål. Bygningen vil efter vejens omlægning ikke være tilgængelig, og derfor vil der være et krav om, at kommunen overtager ejendommen.

Kommunen har mulighed for at sælge ejendommen videre til andre formål.

Kommunen og Kollegiernes kontor er enige om, at ejendommens placering er velegnet til en ny kollegiebygning. Derfor foreslår Planafdelingen, at lokalplanområdet P-hus og kollegium, som udvalget besluttede i sit møde den 10. juni, udvides med den pågældende ejendom med anvendelse til kollegie.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...