Kommunen skal tilbyde gratis tandpleje til unge mellem 18 og 21 år

9. august 2022 Samfund
Arkivfoto
Arkivfoto

Folketinget har besluttet at udvide tilbuddet om gratis tandpleje til alle unge født i år 2004 eller senere, indtil de fylder 22 år.

Den nye lov giver adgang til at modtage gratis tandpleje i den offentlige tandpleje eller hos privatpraktiserende tandlæge, skriver Sønderborg Kommune.

Unge, der er fyldt eller fylder 18 år i 2022, vil modtage information om den nye ordning via Digital Post fra Tandplejen i Sønderborg Kommune.

Har du spørgsmål i forbindelse med den nye ordning, så er du velkommen til at kontakte Tandplejen Sønderborg Kommune, tlf. 8872 4185.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folketingets beslutning betyder, at borgere, som fylder 18 år i 2022 er den første årgang, som får adgang til at fortsætte i den velkendte offentlige ordning omkring gratis tandpleje indtil, de når det 22. år.

Når den nye lov er fuldt indfaset i 2025 vil det offentlige tilbud om gratis tandpleje omfatte alle 0 til 21-årige.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, REGIONALT

Energikunder hos Norlys kan tilmelde sig indefrysning af energiregninger

7. oktober 2022 Erhverv

Siden Folketinget vedtog Vinterpakken, der blandt andet giver mulighed for indefrysning af energiregningen, har Norlys og Netcompany arbejdet intensivt på en it-løsning til tilmeldingen af ordningen, skriver Norlys i en pressemeddelelse. ”Det er vigtigt for os, at det bliver nemt for vores kunder at tilmelde sig indefrysningsordningen, og derfor er vi glade for, at vores […]

Læs mere...