Kommunen udskyder vejreguleringen i Guderup

2. juli 2021 Nordborg
Foto: Sønderborg Kommune
Foto: Sønderborg Kommune

Sønderborg Kommune havde håbet på i denne uge at gå i gang med arbejdet, som skal sikre en bedre trafikafvikling ved Guderup. Der var i den forbindelse varslet delvis spærring af Nordborgvej og omkørsel via en midlertidig vej.

Det primære formål er at optimere trafiksikkerheden i og omkring Guderup og at gøre det lettere for trafikanter fra Fynshavvej at komme ud på Nordborgvej i myldretiden, skriver Sønderborg Kommune.

Årsagen til at anlægsarbejdet må udskydes er, at myndighedsarbejdet har taget længere tid end forventet. Først når alle godkendelser er på plads, vil arbejdet gå i gang. Udsættelsen betyder til gengæld, at perioden, hvor Nordborgvej delvis spærres, kan reduceres fra fire til tre uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet er nu, at arbejdet sættes i gang medio august og at Nordborgvej i den forbindelse spærres delvist  og trafikken ledes ad en midlertidig, signalreguleret vej i ugerne 41 til 43. Den ene uge er således skolernes efterårsferie, hvor der forventeligt er mindre trafik end normalt. Det samlede projekt ventes at være færdigt i februar.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49