Kommunen vil vaske de ældres stue- og soveværelsesgulve hver anden uge

13. April Sundeved

Ældre, der i dag er visiteret til at få hjælp til gulvvask i eget hjem, har som udgangspunkt mulighed for at få vasket gulvene i køkken, badeværelse og entré/bryggers hver anden uge. Undtaget i en almindelig bolig, hvor stue og soveværelse blev vasket sjældnere – som grundregel hver sjette uge. Den forskellighed beder Social- og Seniorudvalget nu Byrådet om lov til at fjerne, så gulvvask i stue og soveværelse fremoversker hver anden uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sønderborg Kommune har en værdighedspolitik, hvor målet er at understøtte borgernes gode liv og livskvalitet. Det er i det lys, vi nu løfter standarden og letter overskueligheden ved, at borgerne fremover kan få vasket gulv i stue og soveværelse hver anden uge. Vi synes, at hver sjette uge er for lidt, og vi har også fundet pengene til en bedre service”, siger udvalghsformand Preben Storm i en pressemeddelelse.

Ændringen af serviceniveauet for gulvvask indebærer, at både de svageste ældre og de øvrige ældre kan se frem til at få tilbudt gulvvask i stue og soveværelse hver anden uge i stedet for hver sjette uge.

Ændringerne vil være ført ud i livet for alle fra august.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...