Kommunens Corona-kriseberedskab er klar til at lukke sogne

23. april 2021 COVID-19

Sønderborg Kommune har et kriseberedskab, som hele tiden er på tæerne for at kunne reagere på udmeldinger om Corona-tiltag fra regeringen – og lige for tiden mødes kriseberedskabet hver tirsdag.

På onsdag skal Byrådet give kriseberedskabet tilladelse til at reagere på egen hånd, hvis der kommer en udmelding fra myndighederne, som siger, at et sogn i kommunen skal lukkes ned, så vi kan reagere i en fart”, siger kommunaldirektør Tim Hansen.

“Corona-situationen giver en del ekstra udgifter og årets første kvartal har Corona-situationen kostet Sønderborg Kommune 11 millioner kroner, så vi skal hele tiden være på vagt og sikre, at vi bruger pengene rigtigt”, siger kommunaldirektøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kriseberedskabet

Borgmester Erik Lauritzen
Sønderborg Kommunes direktion
Sundhedschef, Michael Skriver Hansen
Beredskabschefen, forbindelsesofficer til Sundhedsberedskabet
Afdelingsleder Politik, Analyse og Kommunikation, Louise Weissenborn
HR-chef, Aase Henriksen
IT-chef, Bo Mathiasen Bladmose
Nøglepersonale fra stabsfunktioner

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...