Kommunens Corona-kriseberedskab er klar til at lukke sogne

23. april 2021 COVID-19

Sønderborg Kommune har et kriseberedskab, som hele tiden er på tæerne for at kunne reagere på udmeldinger om Corona-tiltag fra regeringen – og lige for tiden mødes kriseberedskabet hver tirsdag.

På onsdag skal Byrådet give kriseberedskabet tilladelse til at reagere på egen hånd, hvis der kommer en udmelding fra myndighederne, som siger, at et sogn i kommunen skal lukkes ned, så vi kan reagere i en fart”, siger kommunaldirektør Tim Hansen.

“Corona-situationen giver en del ekstra udgifter og årets første kvartal har Corona-situationen kostet Sønderborg Kommune 11 millioner kroner, så vi skal hele tiden være på vagt og sikre, at vi bruger pengene rigtigt”, siger kommunaldirektøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kriseberedskabet

Borgmester Erik Lauritzen
Sønderborg Kommunes direktion
Sundhedschef, Michael Skriver Hansen
Beredskabschefen, forbindelsesofficer til Sundhedsberedskabet
Afdelingsleder Politik, Analyse og Kommunikation, Louise Weissenborn
HR-chef, Aase Henriksen
IT-chef, Bo Mathiasen Bladmose
Nøglepersonale fra stabsfunktioner

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...