Kommunens HR-chef, Aase Henriksen, går på pension

31. august 2021 Erhverv

Efter 20 år i Sønderborg Kommune har HR- og arbejdsmiljøchef, Aase Henriksen, valgt at gå på pension. Det sker med udgangen af november.

”Der har altid været masser af spændende opgaver og det er min tid i Sønderborg Kommune et godt eksempel på. Jeg startede den 1. august 2001 i en nyoprettet stilling som vicekommunaldirektør med et stort ansvarsområde. Blandt andet økonomi, byrådssekretariat og Borgerservice. Så kom Strukturreformen, og det meste af 2006 fungerede jeg som kommunaldirektør i ’den gamle Sønderborg Kommune’. Fra 1. januar 2007 overgik jeg til at være HR-chef i ’ny Sønderborg Kommune’, og frem til i dag har jeg haft ansvaret for HR-området, som i perioder været suppleret med forskellige, andre kommunale stabsområder. Så jeg har aldrig kedet mig”, siger Aase Henriksen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som HR- og arbejdsmiljøchef er hun en del af kommunaldirektørens stabe, og kommunaldirektør Tim Hansen sender stor ros til Aase Henriksen.

”Jeg vil gerne sige kæmpe stor tak til Aase Henriksen for de over 20 år i Sønderborg Kommune. Hun er en kapacitet lokalt og nationalt, og det er en institution med en enorm historik og viden, der stopper”, siger han.

”Efter kommunalvalget vil der blive taget stilling til, hvad der skal med stillingen ind i den nye byrådsperiode”, siger kommunaldirektøren.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...