Kommunens Sundhedsberedskab samles igen tirsdag

26. oktober 2020 COVID-19

Mandag morgen holdt Sundhedsberedskabet i Sønderborg Koomune et møde, hvor tanken var at vurdere, hvad der skal gøres for at sikre, at kommunen lever op til regeringens Corona-anbefalinger.

“Vurderingen på dagens møde var, at vi mangler en konkretisering af udmeldingerne fra myndighederne før en endelig beslutning. Kommunernes Landsforening har i dag meddelt, at de senere i aften vil komme med denne konkretisering. Vi genoptager derfor drøftelserne på baggrund heraf i morgen”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Søndag fortalte Michael Skriver til SønderborgNYT, at de seneste retningslinier ikke får indflydelse på offentlighedens adgang til Byrådsmødet, som finder sted onsdag i Broagerhallen.

Om anbefalingerne kan ramme eksempelvis Fællesspisningerne, der er en del af Genforeningen 2020, vides endnu ikke.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...