Kommuner og regioner varsler lockout fra 10. april

7. marts 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Efter et møde i hovedbestyrelsen varsler Kommunernes Landsforening lockout af omkring 250.000 kommunalt ansatte.

Det meddeler KL’s formand, Martin Damm pressen efter mødet.

“Det er en situation, vi på ingen måde har ønsket. Der er sendt et stort antal strejkevarsler til kommunerne rundt om i landet. I KL har vi en lockout-politik, der hedder, at hvis vi bliver mødt med meget store og omfattende strejkevarsler, så træffer vi en beslutning om lockout”, siger han til pressen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle områder vil været undtaget af en lockout. Der er blandt andet tale om ældre og- handicapområdet, infrastruktur, varmeforsyning og vandforsyning.

Regionerne går med

Danske Regioner varsler en lockout af omkring 70.000 regionalt ansatte, som modsvar på konfliktvarsel. Lockouten kan starte den 10 april.

Det skriver Danske Regioner på sin hjemmeside.

Tidligere onsdag varslede innovationsminister, at staten lockouter 120.000 statsansatte.

 

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...